Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Letters of logo van staal, RVS of aluminium

Uw logo in metaal? Dat kunnen we goed voor u verzorgen. We hebben een geavanceerde lasersnijder waardoor we ieder logo tot in detail kunnen uitwerken. We maken uw logo desgewenst in staal, RVS of aluminium. We hebben veel ervaring met het verwerken van logo naar staal. U kunt uw logo bij ons aanleveren en dan maken wij er een CAD tekening van. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat uw naam in mooie letters op uw gevel staat. Kortom: letters, cijfers, figuren en logo's: we maken het snel en vakkundig voor u.

Enkele voorbeelden

letters-en-logos-14
letters-en-logos-01
letters-en-logos-15
letters-en-logos-11
letters-en-logos-06
letters-en-logos-08
letters-en-logos-05
letters-en-logos-07
letters-en-logos-04
letters-en-logos-03
letters-en-logos-09
letters-en-logos-10
letters-en-logos-12
letters-en-logos-02
letters-en-logos-13

Diapositief logo of bedrijfsnaam

Wilt u eens wat anders? Dan kunnen we uw naam of logo uit een plaat halen. Indien u dit wenst kan er ook licht achter worden verzorgd. Zo ontstaat een luxe stijlvolle uitstraling.

RVS Doosletters

Mooi zijn ook RVS doosletters. Dit zijn blokken met een letter erin en een opstaande rand. Mooi voor belettering op bijvoorbeeld uw kantoorpand, makelaarskantoor of architectenbureau. Desgewenst geborsteld of juist in hoogglans.

Montage

We monteren desgewenst uw logo en/of handelsnaam op de gevel van uw pand. We kunnen zorg dragen voor blinde montage, zodat het lijkt alsof het logo of de tekst voor de muur zweeft. We adviseren u graag en u heeft er dus geen omkijken naar.

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227