Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Stalen werkblad en RVS keuken

Afwerking keukens in RVS en staal

Een hygiƫnische keuken is een keuken afgewerkt in staal of RVS. We maken het allemaal op maat. Naar uw wens of naar ons idee. We hebben er veel ervaring in. Tal van horeca-gelegenheden hebben we voorzien van deel-inrichting van RVS of metaal of hebben we de volledige inrichting exclusief apparatuur gedaan. U kunt het aan ons overlaten. We plaatsen ook aanrechtbladen en keukenbladen van RVS en staal bij particulieren. Dit doen we al dan niet in overleg met de installateur van een keuken.

Enkele voorbeelden

horeca-interieur-6
horeca-interieur-7
horeca-interieur-15
horeca-interieur-8
horeca-interieur-4
horeca-interieur-2
horeca-interieur-1
horeca-interieur-11
horeca-interieur-12
horeca-interieur-14
horeca-interieur-16
horeca-interieur-5
horeca-interieur-3
horeca-interieur-9
horeca-interieur-10

RVS aanrechtbladen met ieder type spoelbak

Het voordeel van een op maat gemaakt aanrechtblad is, dat u ook zelf de maatvoering van bijvoorbeeld de spoelbak kunt bepalen. Los van noodzakelijke maatvoering, kunnen diepte en hoogte naar wens worden gemaakt, waardoor in veel gevallen extra werkcomfort in de keuken ontstaat.

RVS tafels, RVS achterwanden en RVS kookbruggen

Op maat gemaakte RVS meubels voor de horeca beperken zich niet tot de keuken. Ook in de horeca-gelegenheid waar de mensen zitten wordt steeds meer RVS gebruikt. Stijlvol met verlichting er achter. En makkelijk schoon te houden. Desgewenst voorzien van anti-vetlaag om dit schoonmaakwerk nog makkelijk te maken. In horeca keukens plaatsen we ook veel achterwanden en kookbruggen. Deze laatste is een specialisme die we ook steeds meer toegepast zien in thuisgebruik. Kookbruggen en spoelbruggen voor de woonkeuken bieden we in verschillende soorten. Vraagt u er naar, we helpen u graag.

RVS tafels: in iedere gewenste maatvoering

U kunt bij ons terecht voor alle soorten RVS tafels. De frames worden gemaakt met RVS koker profielen van 50 tot 150 mm dik. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor losse tafeldelen: RVS onderstellen, RSV tafelpoten, RVS frames, inklapbare RVS tafels en nog veel meer. Naast het gebruik in de horeca zijn deze tafels ook veelvuldig door ons vervaardigd als keukentafel, eettafel en tuintafel voor thuisgebruik.

Alle soorten uitvoeringen

Alle RVS designs kunnen wij uitvoeren in glad RVS, mat dof RVS of geborsteld RVS. Uiteraard e.e.a. afhankelijk van wensen en toepassingen.

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227