Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Kozijnen van staal

Stalen kozijnen zijn sterk, onderhoudsvrij, geven goede isolatie en zorgen voor een eigentijdse uitstraling. De vos is gespecialiseerd in staalwerk voor deuren, puien en kozijnen.

Enkele voorbeelden

industrieel-dakraam-daklicht-9
industrieel-dakraam-daklicht-3
industrieel-dakraam-daklicht-5
industrieel-dakraam-daklicht-8
industrieel-dakraam-daklicht-1
industrieel-dakraam-daklicht-6
industrieel-dakraam-daklicht-2
industrieel-dakraam-daklicht-4

Stalen kozijnen in uw huis

Stalen kozijnen zijn een aanwinst in ieder interieur. Grachtenpanden, villa's, tussenwoning: het wordt allemaal extra mooi met stalen kozijnen. We plaatsen zowel binnenkozijnen als buitenkozijnen. Binnen zorgen kozijnen van metaal voor een prachtige moderne sfeer. Omdat we alle kozijnen op maat maken, is er heel veel mogelijk en wordt alles precies volgens uw wensen gerealiseerd.

Stalen kozijnen in uw bedrijf

In uw bedrijf kunnen we stalen kozijnen plaatsen. Voordeel van deze kozijnen is dat ze onderhoudsarm zijn. Daarnaast hebben we speciaal voor kantoren en bedrijfsruimten isolerende stalen kozijnen. Deze speciale kozijnen zorgen ervoor dat u ook ruimtes van stalen kozijnen kunt voorzien die geluiddicht moeten zijn zoals bespreek- en vergaderruimtes.

Gaan lang mee, langer dan kunststof kozijnen

Je zou het in eerste instantie eigenlijk niet zeggen, maar stalen kozijnen gaan langer mee dan kunststof kozijnen. Het is een krachtig maar ook juist duurzaam product. Hout heeft het meest onderhoud nodig: schilderen en repareren. Altijd weer. Kunststof is dan wel onderhoudsvriendelijk maar niet onderhoudsvrij. Weer en licht heeft er nog altijd invloed op. Bij metalen kozijnen heeft u dat probleem op geen enkele wijze. 50 Jaar of langer: u kunt decennia genieten van uw nieuwe metalen kozijnen.

Isolerende stalen kozijnen: lage energienota en meer warmte

Staal is een geleider van warmte en kou. Maar onze stalen kozijnen zijn geisoleerd. We isoleren de stalen kozijnen met koudebrugonderbreking, luchtkamers en met islolatiemateriaal tussen het glas en metaal.

In iedere kleur

We kunnen uw kozijnen in iedere gewenste RAL-kleur leveren. Zwart, bruin wit maar ook – erg mooi – voorzien van een koper of brons-finish.

Inbraakbeveiliging

Alle kozijnen kunnen we voorzien van inbraak hang- en sluitwerk met een SKG certificaat. Dit Politie Keurmerk Veilig Wonen is bovendien een vereiste bij verzekeringen. Ook het glas in uw pui kan inbraakwerend worden.

Onderhoudsvrij

Onze stalen kozijnen zijn onderhoudsvrij als we deze voorzien van onze coating. Bovendien zorgen we dan voor een krachtige UV filter, waardoor verkleuring tot een minimum wordt beperkt. Uw kozijnen houden daarmee hun mooie uitstraling.

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227