Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Puien en deuren van staal

Bent u op zoek naar een stalen pui of deur? Wij maken voor u iedere stalen pui of deur naar ieder ontwerp en ieder formaat. Stalen puien zijn mooi in ieder type huis: rijtjeshuis, oud grachtenpand of in uw villa. We plaatsen stalen puien en deuren door het hele land. Zakelijk worden ook veel stalen deuren en puien geplaatst. Het geeft uw bedrijf een modern en stoer imago.

Enkele voorbeelden

serre-uitbouw-02
industrieel-dakraam-daklicht-9
industrieel-dakraam-daklicht-7
serre-uitbouw-07
serre-uitbouw-06
serre-uitbouw-08
serre-uitbouw-04
industrieel-dakraam-daklicht-8
serre-uitbouw-05
serre-uitbouw-01
serre-uitbouw-03

Veel licht dankzij een stalen pui

Een stalen pui zorgt voor veel lichtinval. De kozijnen zijn slank en dun en er zit veel glas in de pui. Extra ideaal las u liefhebber bent van een lichte woning of lichte bedrijfsruimte. Maar juist ook extra geschikt als de ruimte waar de pui moet komen wat aan de donker kant is.

Energiebesparend en functioneel glas

We voorzien stalen puien desgewenst van gewoon glas of energiebesparend glas. Ook veiligheidsglas past prima in onze stalen constructies. Bij renovatie en nieuwbouw is energiebesparend glas bij ons standaard. Zo bespaart u aanzienlijk op uw stookkosten.

Deuren van staal

We maken volop stalen deuren voor onze klanten. Het meest zijn open stalen deuren die passen in een modern interieur. Vaak gecombineerd met stalen kozijnen en volledige puien. Omdat we de stalen deuren zelf maken, kunt u rekenen op vakkundig maatwerk. Het inmeten tot aan het vakkundig afmonteren hoort bij ons werk.

Gesloten stalen deuren

Solide gesloten stalen deuren zorgen voor een extra veilige afsluiting van uw woning of bedrijf. Ook kwetsbare ruimtes die onbewaakt zijn, kunnen we voorzien van stalen deuren. Hufterproof en ijzersterk.

stalen-deuren-02
stalen-deuren-15
stalen-deuren-24
stalen-deuren-11
stalen-deuren-12
stalen-deuren-23
stalen-deuren-18
stalen-deuren-20
stalen-deuren-17
stalen-deuren-05
stalen-deuren-22
stalen-deuren-21
stalen-deuren-07
stalen-deuren-09
stalen-deuren-10
stalen-deuren-14
stalen-deuren-16
stalen-deuren-03
stalen-deuren-01
stalen-deuren-06
stalen-deuren-04
stalen-deuren-19
stalen-deuren-08

In iedere kleur

Zwart en donkerbruin zijn verreweg de meest gekozen kleuren in puien en deuren van staal. Wit begint nu ook aan een opmars. U kunt bij ons uw kozijnen in iedere gewenste kleurstelling krijgen. Daarnaast bieden we uw metaalfinishes van brons of koper aanbieden. Erg luxe en mooi!

Inbraakbeveiliging

Als er in de pui ook een deur zit of ramen, dan kunnen wij die voorzien van hoogwaardig inbraakwerend hang- en sluitwerk met een SKG certificaat. Dit Politie Keurmerk Veilig Wonen is bovendien een vereiste bij verzekeringen.

Onderhoudsvrij

Een stalen pui is onderhoudsvrij als we deze voorzien van onze coating. Bovendien zorgen we dan voor een krachtige UV filter, waardoor verkleuring tot een minimum wordt beperkt. Uw pui houdt daarmee haar mooie uitstraling.

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227