Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Van ontwerp tot plaatsing

Inmeten, ontwerpen, uitwerken, maken en plaatsen: dat zijn de vijf stappen die we voor u kunnen verrichten om u te ontzorgen.

Ramen, deuren, puien, spanten, belettering, constructies en meer: het moet allemaal exact goed zijn. Daarom zorgen we ervoor dat we dit door middel van de modernste technieken tot op de millimeter inmeten. Daarbij houden we rekening met de werking van het materiaal en met de omgeving waarin het werk wordt geplaatst. Want een omgeving met veel hout heeft bijvoorbeeld werking op metaal. Daarom is het zo belangrijk dat inmeten exact gebeurt met medeneming van de omgeving.

De ontwerpfase gebeurt in twee delen. Aan de hand van de maatvoeringen wordt het eerste ontwerp gemaakt. Dit wordt voorgelegd aan u en zorgvuldig met u doorgesproken. Als het akkoord is, kunnen we aan het werk. Indien er nog bijkomende aanpassingen nodig zijn, voeren we die door. Goed overleg is in deze fase cruciaal. Als de tekeningen uitgewerkt en goedgekeurd zijn, worden deze omgezet naar het werk. Machines worden aangestuurd, personeel geïnstrueerd. De eventuele gewenste afwerking wordt daarna gedaan. Vervolgens wordt alles bij u geplaatst op het door u gewenste moment. Na plaatsing lopen we het gehele project nogmaals met u na om zo ieder detail te kunnen bekijken en u tot een tevreden klant te kunnen maken.

 

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.