Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Schade- en inbraakpreventie

Schade- en inbraakpreventie: op maat gemaakt en extra sterk

Wie kent ze niet, die filmpjes op internet waar stellingen worden omgereden omdat er geen beschermhoeken omheen staan. De Vos Metaal zorgt voor volledige bescherming binnen magazijnen door middel van staalconstructies. Uiteraard kunnen deze profielen in iedere gewenste (RAL)kleur worden uitgevoerd. Profielen kunnen ook weer bekleed worden met stootmateriaal, waardoor bij eventuele schade er geen hoge kosten aan het materieel ontstaan.

Enkele voorbeelden

preventie-09
preventie-06
preventie-08
hekwerk-8
preventie-04
stalen-buitentrap-05
preventie-01
preventie-07
preventie-03
preventie-10
preventie-02

Spijlen voor deuren en ramen, roosters voor kelders, hekwerk voor industrie-terreinen

Inbraak is helaas nog altijd een grote schadepost bij mensen thuis en bij bedrijven. Met name de schade die wordt aangericht is erg vervelend. De Vos Metaal biedt voor de beveiliging uitgebreide oplossingen. Spijlen van staal voor deuren en ramen, maar ook een geheel van staal vervaardigde deur. Verstrekte kozijnen, roosters voor kelders, roosters voor bovenlichten, maar dan wel passend bij de stijl van de architectuur. Daarom maken we alle soorten roosters en beveiligingswerken in alle denkbare RAL-kleuren. Beveiligingshekken behoort tot een van onze vaste producten. Veel industrie-terreinen en vrijstaande gebouwen hebben wij voorzien van hekwerk.

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227