Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Alle soorten laswerkzaamheden

Lassen van staal, roestvaststaal (RVS) en aluminium: hiervoor hebben we twee methodes: Migmag lassen en Tig lassen.

Migmag lassen
Vaak wordt Mig/Mag lassen ook gewoon Mig-lassen genoemd. Dit type lassen is een vorm van booglassen. Met een elektrische vlamboog wordt de plaats verhit waar twee onderdelen aan elkaar moeten komen. Door het smeltbad ontstaat na het afkoelen een verbinding. Dit smeltbad is een plek gesmolten metaal dat ontstaat door het smelten van de dunne metalen draad die op een rol in het lasapparaat zit. Middels een beschermgas wordt er een laagje op het materiaal aangebracht. Dit voorkomt directe roestvorming, waardoor uw werk uiteraard langer mee gaat.

TIG-lassen
TIG-lassen is een specifieke lastechniek en een afkorting voor Tungsten Inert Gas. TIG-lassen is ook booglassen. De techniek werkt met een niet-afsmeltende elektrode van wolfraam. Bij dit lasproces wordt een constante stroomsterkte gebruikt, in tegenstelling tot MIG/MAG lassen. Bij MIG/MAG wordt een constante spanning gebruikt. In tegenstelling tot MIG/MAG-lassen wordt hier als beschermgas altijd een inert gas gebruikt. Andere gassen kunnen door de hoge temperatuur waarmee wordt gewerkt het materiaal aantasten.

Uiteraard hoeft u niet zelf te bedenken op welke wijze uw opdracht het best gelast kunnen worden. Daar helpen we u graag bij.

U kunt door ons bijvoorbeeld de volgende zaken laten lassen: trappen, hekwerken, balkonhekken, bordessen, kozijnen, tafelframes, putdeksels, brievenbussen, lichtstraten. U ziet het: de toepassingen zijn eindeloos. Wat u kunt bedenken, kunnen we vrijwel zeker lassen!

Kleinconstructiewerk lassen
Ook klein constructiewerk lassen we veelvuldig. Dit is bijvoorbeeld inpandig staal, zoals een portaal voor een uitbouw of muurondersteuning.

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227