Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Kanten, zetten, walsen en buigen

Kanten en zetten

Kanten/zetten van plaatwerk kunnen we voor u verzorgen tot 6 mm dikte. U kunt zowel aluminium, staal als RVS door ons laten kanten/zetten. De maximale lengte van de plaat is 3.20 meter. Hierdoor hebben we veel mogelijkheden. We kunnen voor u bakken zetten, hoog-metalen profielen zetten, kappen met afschot zetten, aluminium beugels zetten, RVS bakken voor winkel-stellingen zetten en nog veel meer.

Kanten en zetten zijn twee benamingen voor hetzelfde werk. Het is het blijvend vervormen. Doordat het metaal blijvend vervormd is, zijn er bijvoorbeeld minder metalen onderdelen in een constructie nodig. Immers, een onderdeel uit één stuk vraagt ook minder montage. Kanten of zetten levert dus ook een kostenbesparing op.

Middels onze geavanceerde machines kunnen we zowel serieproductie als enkele stuks voordelig verwerken.

Walsen en buigen

Koud buigen en walsen: we doen het graag en goed. We hebben er specialisten voor die uw werk professioneel verzorgen. U kunt bij ons terecht voor seriewerk en enkele stuks.

We zijn specialisten in koud buigen en walsen van buizen en profielen van ferro en non-ferro. We hebben een modern machinepark, waardoor we vrijwel iedere vorm kunnen buigen en walsen. Uiteraard verwerken we RVS, staal en aluminium. Maar we kunnen ook messing, koper, titanium en cunifer voor u verwerken in de door u gewenste vorm. We buigen en walsen bochten, trapleuningen, hekwerk, koelspiralen, beugels, leidingwerk en... Kortom: als u iets te buigen of walsen hebt, kunt u het overlaten aan de vakmensen van De Vos.

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227