Voor meer informatie: 020 - 497 4227

Onze gegevens

Stalen constructies voor utiliteitsbouw en woningbouw

We werken veel voor aannemers en leveren hen stalen constructies voor huizenbouw, schuren en bedrijfsruimten.

Voor u kunnen we dus staalconstructies maken voor utiliteitsbouw en woningbouw. Staalbouw biedt u tal van voordelen. Omdat we in onze eigen werkplaats de constructie maken, kunnen we maatwerk maken. Aanpassingen zijn daarmee ook eenvoudig door te voeren. We kunnen stalen constructies snel maken, omdat staalbouw ook relatief snel gerealiseerd kan worden. Doordat staalconstructies licht en compact zijn, kan ook de fundering ontzien worden. Het is daarmee een lage belasting van de fundering, hetgeen kosten kan besparen bij het leggen van deze fundering.

Enkele voorbeelden

stalen-constructies-01
stalen-constructies-02
stalen-constructies-03
stalen-constructies-05
stalen-constructies-06
stalen-constructies-07
stalen-constructies-08
stalen-constructies-09
stalen-constructies-10
stalen-constructies-11
stalen-constructies-12
stalen-constructies-13

Daken, gevels en spanten

Daken maken we voor u op basis van tekeningen die we exact op maat maken binnen ons bedrijf. Iedere dakconstructie kunnen we realiseren. We zorgen er altijd voor dat de dakconstructie voldoet aan de wettelijke eisen en regelgeving. Dit zelfde geldt voor gevelbouw. Met de juiste voorbereiding heeft u altijd de beste constructie. Wilt u een kopgevel aanpassing of wilt u een uitbreiding? Stalen spanten zijn dan een uitkomst. We realiseren spanten met vrije overspanning, spanten met tussenstijlen of met kolommen ter ondersteuning en vakwerkspanten. Onze ervaren staalconstructeurs meten alles nauwkeurig in. Zekerheid voor alles!

Zelf de kleur bepalen

Voor de afwerking van uw opdracht in metaal bieden we u veel mogelijkheden. U kunt roesteffect laten aanbrengen, maar u kunt uw werk ook in iedere gewenste kleur laten afwerken.

Garantie en duurzaamheid

Werk in metaal is duurzaam en gaat een leven lang mee. Daarnaast bieden we u volledige garantie op de constructie en op de bewerking die wij voor u verrichten. Bij De Vos Metaal heeft u zekerheid van kwaliteit en vakmanschap.

Vraag een vrijblijvende offerte aan:

Dit is waar wij trots op zijn:

De Vos Metaal / Dennenlaan 77
1161 CL Zwanenburg

Tel: 020 497 4227